Nieuws

Infomomenten overgang van kleuter naar lager en van lager naar secundair
CLB De Klaver biedt als dienst aan de scholen de mogelijkheid om bij hen infomomenten te laten doorgaan. Scholen die erop ingaan, krijgen door onze medewerkers een uiteenzetting over schoolbekwaamheid (overgang kleuter naar lager onderwijs) en/of de overgang van lager naar secundair onderwijs. Ouders worden per brief uitgenodigd. Vraag er naar in je school!
Gepost op 05/03/2015 - 15:04
Online test helpt je een studiekeuze te maken!

Weet je nog niet welke studierichting volgend schooljaar te kiezen? Wil je weten welke studierichtingen passen bij je belangstelling? Ben je wel voldoende gemotiveerd? Heb je een goede studiemethode?

Onderstaande linken brengen je naar online testen die je vragen kunnen helpen beantwoorden. CLB De Klaver begeleidt je graag om de resultaten te verduidelijken: <... Meer

Gepost op 17/02/2015 - 11:18
Dienstverlening tijdens de krokusvakantie
Tijdens de krokusvakantie blijft het CLB open. Niet iedereen is aan het werk maar er is een permanentie per discipline voorzien. Om te weten welke medewerkers jouw zoon of dochter begeleiden, kan je dit via deze weg opzoeken.
Gepost op 13/02/2015 - 9:00
Hoe praat je met je tiener over tabak, alcohol en drugs?

Ouders spelen een belangrijke rol om tieners verstandig te leren omgaan met alcohol en om te voorkomen dat tieners tabak of drugs gebruiken. Spreken over alcohol, tabak en drugs met je tiener is echter niet gemakkelijk. Daarom organiseert de Stad Brugge infosessies voor ouders. Deze infosessies gaan verschillende keren door tussen 20 januari en 29 januari 2015. De infoavo... Meer

Gepost op 23/12/2014 - 20:32
Dienstverlening tijdens de kerstvakantie
Het CLB De Klaver team luistert naar uw vragen op maandag 22 december 2014 en vrijdag 30 december 2014. Niet iedereen is aan het werk, maar alle vragen worden opgenomen. Vanaf maandag 5 januari is ons team weer voltallig om het nieuwe trimester aan te gaan.
Gepost op 17/12/2014 - 14:06
 
Valid XHTML Valid CSS