Nieuws

Medisch onderzoeken: wanneer en waarom?

De artsen en verpleegkundigen van CLB De Klaver voeren 2 soorten medisch onderzoeken uit: algemene en gerichte consulten.

Algemene consulten worden uitgevoerd in de 2e kleuterklas, het 5e leerjaar en in het 1e en 3e secundair. Tijdens een algemeen consult besteden we aandacht aan de groei- en gewichtsevolutie, het zicht, het gehoor en het gebit. We doen een alg... Meer

Gepost op 14/04/2016 - 11:06
Chatten over gisteren

Beste leerling,

Wat gisteren gebeurd is, maakt je verdrietig, of je wil hier graag met iemand over praten.

Het is heel normaal dat je verdrietig, boos of angstig bent. Het zal echter al veel helpen om daar met anderen over te praten.

Ook het CLB staat hier voor je klaar. Sinds kort kan je ook (anoniem) met het CLB chatten. Van... Meer

Gepost op 23/03/2016 - 13:49
Scholenbeurs Go! 4 Talent groot succes !

Op zaterdag 20/02 vond de eerste scholenbeurs Go! 4 Talent plaats in Brugge.

Heel wat ouders en leerlingen hebben die dag kennis gemaakt met onze secundaire scholen en hun verschillende studierichtingen. Bovendien konden ze genieten van optredens van o.a. Brihang en Jasmine, een finaliste van the Voice-Kids.

Heb je die dag gemist? Geen nood, ... Meer

Gepost op 04/03/2016 - 12:13
Online test helpt je een studiekeuze te maken!

Weet je nog niet welke studierichting volgend schooljaar te kiezen? Wil je weten welke studierichtingen passen bij je belangstelling? Ben je wel voldoende gemotiveerd? Heb je een goede studiemethode?

Onderstaande linken brengen je naar online testen die je vragen kunnen helpen beantwoorden. CLB De Klaver begeleidt je graag om de resultaten te verduidelijken: <... Meer

Gepost op 19/02/2016 - 10:45
CLB-ch@t!

Vanaf 1 februari is het ook mogelijk om met het CLB te chatten!

De chat is geopend van maandag- tot en met donderdagavond, tussen 17u en 20u. Op woensdag gaat de chat reeds om 14u van start. Tijdens de vakantieperiodes van de scholen en de feestdagen is de chat gesloten.

Voor meer info of om direct met de chat aan de slag te gaan, surf naar... Meer

Gepost op 28/01/2016 - 11:27
 
Valid XHTML Valid CSS